Video kursus københavn

Lav bedre videoer – tag et video kursus hos FOF København

Lær at lave professionelle videoer! Du lærer at indstille kameraet rigtigt og at efterbehandle. Tilmeld dig her.

Kurser – Mediehuset København

Mediehuset København tilbyder flere kurser indenfor videoproduktion, dronestyring og online markedsføring samt medietræning.

Vil du lære at lave tv til at fortælle dit budskab på en stringent og attraktiv måde? Så har du her muligheden for at deltage i et ambitiøst kursusforløb, hvor du får redskaber til at producere levende billeder og lyd.

Kom godt fra start med dine videoer – Kursusfabrikken

Det ultimative videokursus | Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – DMJX

Det ultimative videokursus · Du lærer at hæve produktionsniveauet i dine videoer, så det nærmer sig et filmisk udtryk, der fanger og fastholder dine modtagere.

Du lærer at hæve produktionsniveauet, så det nærmer sig et filmisk udtryk, og du kommer omkring alle aspekter omkring god videostorytelling.

Det ultimative videokursus – DMJX

Videokursus → Få et Video Kursus – Lær at optage og redigere

Videokursus, hvor du får tips og tricks til at lave professionelle videoer med din smartphone. Du lærer at producere video, der skaber aktivitet på både …

Vi lærer dig at optage og redigere video til din hjemmeside – Videokursus der klæder dig på til at optage dine egne film – Sælg mere med video – Book kursus her!

Professionel mobilvideo – IBC kurser

1 dags videokursus i København — videokursus.com

HVAD FÅR DU UD AF ET 1 DAGS VIDEOKURSUS? På kurset vil du lære de metoder, der giver vores kursister rigtigt gode resultater med video.

Onsdag d. 13 december kl. 9.30 – 16.00Book din plads direkte her →

1 dags videokursus i København

Videokursus: Grundlæggende video

2 dages kursus i grundlæggende videoproduktion med Adobe Premiere Pro. … og Aftenseminarium, UCC/CVU samt Professionshøjskolen København og Nordsjælland.

Videokursus: Grundlæggende video – KEA Kompetence

Et videokursus kan skabe mere værdi for dig | læs her

Videokursus. Lær at gøre det selv. Arbejder du dagligt med marketing, eller ønsker du blot at forfine dine personlige videoskills?

Ønsker du at forfine dine videoskills? Klik her, og find frem til det perfekte videokursus for dig, og lær simple teknikker til bedre indhold.

Et videokursus kan skabe mere værdi for dig – Rahbek Media

Video kurser – Få din idé til at ligne en professionel film

Tag et videokursus og lær at fremstille og redigere videomateriale. … Systemisk Anerkendende Coach (m. bevis fra Kbh.Proffessionshøjskole). TEMENE.DK APS.

Vil du gerne lære at lave professionelt videomateriale til din virksomhed? Tag et videokursus og lær at fremstille og redigere videomateriale.

Video kurser – Få din idé til at ligne en professionel film

Videomarkedsføring | Kursus hos Bigum&Co

Lær, hvordan du går fra strategi, til manus, til produktion – og vind dine kunders tillid med video. Reserver din plads nu. Introduktion. Dit video content kan …

Bliv klædt på til at kunne lave konkrete strategier for dit video content samt få værktøjer fra videoproduktionens verden.

Keywords: video kursus københavn