Jesper buch instagram

Jesper Buch (@jesperbuch) • Instagram photos and videos

190k Followers, 68 Following, 282 Posts – See Instagram photos and videos from Jesper Buch (@jesperbuch)

Jesper Buch (@jesperbuch) • Instagram photos and videos

Proud father of 3 cool kiddos and founder of Just-Eat.com. 282 posts.

190k Followers, 68 Following, 282 Posts – See Instagram photos and videos from Jesper Buch (@jesperbuch)

Jesper Buch on Instagram: “Jeg må ærligt indrømme… Jeg er …

Jesper Buch på Instagram: “Jeg må ærligt indrømme… Jeg er sgu blevet glad for ham her. Et godt menneske – et klogt menneske og sjov at være sammen med. Krig og Kærlighed i en spøjs kombination 🦁👑I Løvens Hule findes den oprigtige autentiske kamp om den gode investering og udenfor Løvens Hule vil jeg altid have hans ryg 🔥…. Husker du at værdsætte det gode venskab engang imellem ? Husker du at fortælle det ? …. Det er vigtigt, specielt i denne tid 🙏🌞 @jacobrisgaard #løvenshule #venskab #krigkærlighed #bloodbrothers”

28k Likes, 261 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Jeg må ærligt indrømme… Jeg er sgu blevet glad for ham her. Et godt menneske – et klogt …

28K Likes, 261 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Jeg må ærligt indrømme… Jeg er sgu blevet glad for ham her. Et godt menneske – et klogt menneske og sjov at være sammen med. Krig og Kærlighed i en spøjs kombination 🦁👑I Løvens Hule findes den oprigtige autentiske kamp om den gode investering og udenfor Løvens Hule vil jeg altid have hans ryg 🔥…. Husker du at værdsætte det gode venskab engang imellem ? Husker du at fortælle det ? …. Det er vigtigt, specielt i denne tid 🙏🌞 @jacobrisgaard #løvenshule #venskab #krigkærlighed #bloodbrothers”

Jesper Buch on Instagram: “Min dejlige (næsten) store datter …

Jesper Buch på Instagram: “Min dejlige (næsten) store datter @fie.buch er nu blevet konfirmeret… 🙏🇩🇰 Sammen med mine 2 søskende og min moder… #konfirmation #næstenstor”

4999 Likes, 63 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Min dejlige (næsten) store datter @fie.buch er nu blevet konfirmeret.

4,999 Likes, 63 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Min dejlige (næsten) store datter @fie.buch er nu blevet konfirmeret… 🙏🇩🇰 Sammen med mine 2 søskende og min moder… #konfirmation #næstenstor”

Jesper Buch on Instagram: “Vil bare ønske DIG en god Lørdag …

Jesper Buch på Instagram: “Vil bare ønske DIG en god Lørdag… 🙏 Det er lørdag og 🌞 den skinner trods alt selvom de fleste af os har udfordringer op til begge ører og en fremtid som pt. Bliver styret og kontrolleret af andre mennesker – En situation jeg personligt aldrig har oplevet .Regeringen og medierne glemmer de gode nyheder og fokuserer for meget på panik og frygt og “worst case” – syntes det er forkert – Der må være plads til gradvis genåbning 🙏Vaccinerne, ja de virker med 92 pct. effektivitet – Det kan selv jeg gennemskue igennem “Israel”.Big Pharma de tonser trods alt derudaf med produktionen – good job guys 💪Mutationer de fanges af vaccinerne og skulle der være en der slipper forbi så tilpasses de relativt hurtigt med et nyt booster… (lad os nu se)…Worst case scenario tankegang er IKKE vejen frem – Befolkningen hungrer efter at politikere og medier trækker “eksperter” frem som kan fortælle de gode historier og den positive udvikling 🙏Alle sårbare Danskere er vaccineret i april – Det er da fantastisk ❤️Anyways…. jeg opfordrer til at medierne udviser samfundssind og kommer med de gode historier og håber på at politikerne også husker de Danskere som føler deres liv (måske) er smadret fordi deres forretning er lukket og har været det i lang tid nu.Og en sidste ting – Stort set alle mennesker er frustrerede over 2020 – lad nu være med at skændes hele tiden på sociale medier – tæl til ti ….🙏🙏🙏. Nb: tak til @euroman_dk for det fine billede”

15.1k Likes, 286 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Vil bare ønske DIG en god Lørdag… Det er lørdag og den skinner trods alt selvom …

15K Likes, 286 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Vil bare ønske DIG en god Lørdag… 🙏 Det er lørdag og 🌞 den skinner trods alt selvom de fleste af os har udfordringer op til begge ører og en fremtid som pt. Bliver styret og kontrolleret af andre mennesker – En situation jeg personligt aldrig har oplevet .Regeringen og medierne glemmer de gode nyheder og fokuserer for meget på panik og frygt og “worst case” – syntes det er forkert – Der må være plads til gradvis genåbning 🙏Vaccinerne, ja de virker med 92 pct. effektivitet – Det kan selv jeg gennemskue igennem “Israel”.Big Pharma de tonser trods alt derudaf med produktionen – good job guys 💪Mutationer de fanges af vaccinerne og skulle der være en der slipper forbi så tilpasses de relativt hurtigt med et nyt booster… (lad os nu se)…Worst case scenario tankegang er IKKE vejen frem – Befolkningen hungrer efter at politikere og medier trækker “eksperter” frem som kan fortælle de gode historier og den positive udvikling 🙏Alle sårbare Danskere er vaccineret i april – Det er da fantastisk ❤️Anyways…. jeg opfordrer til at medierne udviser samfundssind og kommer med de gode historier og håber på at politikerne også husker de Danskere som føler deres liv (måske) er smadret fordi deres forretning er lukket og har været det i lang tid nu.Og en sidste ting – Stort set alle mennesker er frustrerede over 2020 – lad nu være med at skændes hele tiden på sociale medier – tæl til ti ….🙏🙏🙏. Nb: tak til @euroman_dk for det fine billede”

Jesper Buch on Instagram: “Iværksætteri starter i alle former …

Jesper Buch på Instagram: “Iværksætteri starter i alle former men også alle aldre ! Tillykke med 10 års dagen til Fonden For Entreprenørskab afholdt i de smukke lokaler hos @danskerhverv — en tak til HKH Kronprins Frederik for hans interresse for den Danske iværksætter kultur 🙏…”

4123 Likes, 11 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Iværksætteri starter i alle former men også alle aldre ! Tillykke med 10 års dagen til …

4,120 Likes, 11 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Iværksætteri starter i alle former men også alle aldre ! Tillykke med 10 års dagen til Fonden For Entreprenørskab afholdt i de smukke lokaler hos @danskerhverv — en tak til HKH Kronprins Frederik for hans interresse for den Danske iværksætter kultur 🙏…”

Jesper Buch on Instagram: “Terrasse projektet er endelig …

Jesper Buch på Instagram: “Terrasse projektet er endelig færdig 🙏 Nu er det blot et spørgsmål om at skabe god energi med kummer, planter og gode mennesker… 🥳🌴 Tak til @reinerhbyg fordi i har knoklet på til de sene timer (Kan klart anbefale dem hvis du ikke selv vil eller kan) og tak til @treetops.dk for deres “Kirkedal Komposit” som kan købes i alle byggemarkeder…. Nb: jeg ved at der er træ entusiaster som er imod komposit men for mig er det absolut det rigtige valg – ingen vedligeholdelse, blir ikke meget varmere end træ og oplever ikke at det bevæger sig (fordi det er lagt rigtigt)… #nyterrasse #stimuleredanskøkonomi #komposit #kirkedal #byggemarkeder #terrasse #fandmestorterrasse #hrbyg bord og stole fra @byloth sækkestole fra @sackit_official spa fra @swimmingpool.dk”

13.8k Likes, 248 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Terrasse projektet er endelig færdig Nu er det blot et spørgsmål om at skabe god …

14K Likes, 248 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Terrasse projektet er endelig færdig 🙏 Nu er det blot et spørgsmål om at skabe god energi med kummer, planter og gode mennesker… 🥳🌴 Tak til @reinerhbyg fordi i har knoklet på til de sene timer (Kan klart anbefale dem hvis du ikke selv vil eller kan) og tak til @treetops.dk for deres “Kirkedal Komposit” som kan købes i alle byggemarkeder…. Nb: jeg ved at der er træ entusiaster som er imod komposit men for mig er det absolut det rigtige valg – ingen vedligeholdelse, blir ikke meget varmere end træ og oplever ikke at det bevæger sig (fordi det er lagt rigtigt)… #nyterrasse #stimuleredanskøkonomi #komposit #kirkedal #byggemarkeder #terrasse #fandmestorterrasse #hrbyg bord og stole fra @byloth sækkestole fra @sackit_official spa fra @swimmingpool.dk”

Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude …

Jesper Buch på Instagram: “Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke.Havde !!! For så kom Corona den satan og jeg syntes aldrig Løvens Hule har været mere samfunds relevant end formatet er i 2020.Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give.Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6 så nu er i advaret 🤷🏻‍♂️🔥🦁 Hvis DU har lyst til at komme ind og møde mine med-løver og jeg, så gå ind på DR’s hjemmeside og søg “Løvens Hule Sæson 6” og følg anvisningerne.Stay strong and stay safe !!!”

12.3k Likes, 375 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke.

12K Likes, 375 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke.Havde !!! For så kom Corona den satan og jeg syntes aldrig Løvens Hule har været mere samfunds relevant end formatet er i 2020.Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give.Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6 så nu er i advaret 🤷🏻‍♂️🔥🦁 Hvis DU har lyst til at komme ind og møde mine med-løver og jeg, så gå ind på DR’s hjemmeside og søg “Løvens Hule Sæson 6” og følg anvisningerne.Stay strong and stay safe !!!”

Jesper Buch on Instagram: “ ”

1092 Likes, 5 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “ ”

Jesper Buch on Instagram: “Min søde datter @fie.buch har fået …

Jesper Buch på Instagram: “Min søde datter @fie.buch har fået kørekort 🤩🌞💪 overraskede hende idag med en lille bitte fin bil – Tillykke Fie 🇩🇰”

29.4k Likes, 459 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Min søde datter @fie.buch har fået kørekort overraskede hende idag med en lille …

29K Likes, 459 Comments – Jesper Buch (@jesperbuch) on Instagram: “Min søde datter @fie.buch har fået kørekort 🤩🌞💪 overraskede hende idag med en lille bitte fin bil – Tillykke Fie 🇩🇰”

Keywords: jesper buch instagram